Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – 27 auto’s in beslag genomen bij controle Slinge

Rotterdam – 27 auto’s in beslag genomen bij controle Slinge

Bij een controle zijn 27 auto’s in beslag genomen door de belastingdienst. De politie deelde bekeuringen uit voor verschillende verkeersovertredingen. De gezamenlijke controle van de politie en belastingdienst gebeurde op donderdag 8 juni op de Slinge in Rotterdam.

Bij de controle ontdekten agenten vijf opgevoerde brommers. Acht bestuurders reden zonder rijbewijs en vijf droegen geen autogordel. Verder waren er bekeuringen voor onder andere het negeren van een stopteken en het niet handsfree mobiel bellen tijdens het rijden. De belastingdienst nam dus de auto’s in beslag omdat de eigenaren nog een belastingschuld hadden en verder inde de dienst 17.000 euro aan openstaande schuld.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eenheid Den Haag – Meld vuurwerkoverlast via Facebook

Tijdens de laatste dagen van het jaar ontvangt de politie veel meldingen over vuurwerkover…