Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Nieuwe aanhoudingen voor mishandelingen Schouwburgplein

Rotterdam – Nieuwe aanhoudingen voor mishandelingen Schouwburgplein

In het onderzoek naar in ieder geval twee mishandelingen op het Schouwburgplein op 30 en 31 mei hield de politie woensdag nog drie minderjarigen aan. Het gaat om een jongen en meisje van 14 en een meisje van 13, allen uit Rotterdam. Dinsdag meldden zich al twee meisjes van 14 en 15 bij de politie. Zij zitten nog vast.

Het 18-jarige slachtoffer was die dinsdagavond met haar vriendin naar de bioscoop gegaan en wandelde na afloop rond 19.40 uur met haar op het Schouwburgplein. Een meisje zag het stelletje hand in hand lopen en vond het nodig daar opmerkingen over te maken. Het meisje zou vervolgens het slachtoffer en haar vriendin mishandeld hebben, waarbij zij te hulp werd geschoten door een jonge jongen. Het meisje was in gezelschap van meerdere meiden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Hagenaar gewond bij vechtpartij, verdachten aangehouden

Bij een vechtpartij op de Grote Marktstraat is zaterdag 17 maart een 22-jarige Hagenaar ge…