Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam / Abcoude – Alert optreden leidt tot aahhouding overvalverdachten

Rotterdam / Abcoude – Alert optreden leidt tot aahhouding overvalverdachten

Agenten van de Landelijke Eenheid hebben met alert optreden de vermoedelijke daders van een overval op een Rotterdamse snackbar aangehouden.

Twee mannen overvielen op 5 juni rond 22.10 uur de cafetaria aan de Putsebocht, waar op dat moment twee personeelseden aanwezig waren. Onder bedreiging van een vuurwapen moest een van de medewerkers geld afgeven, waarna de overvaller het hazenpad kozen. De politie werd direct gealarmeerd en eenheden binnen én buiten Rotterdam kregen de opdracht naar de overvallers uit te kijken.
Op de A2 bij Abcoude zagen agenten een auto rijden waarvan het vermoeden bestond dat deze door de overvallers kon zijn gebruikt. De agenten hielden de inzittenden staande en arresteerden hen in Amsterdam middels de Benaderings Techniek  Gevaarlijke Verdachten. De mannen zitten vast. Hun auto is in beslaggenomen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Delft – Toerist slachtoffer babbeltruc

Drie mannen wisten donderdag 22 maart om 14.55 uur op de Markt een buitenlandse toerist, d…