Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Tip over busje blijkt loos alarm

Rotterdam – Tip over busje blijkt loos alarm

Zondagavond hebben agenten een busje op het Middellandplein gecontroleerd en de bestuurder aangehouden nadat er een tip was gekomen over een mogelijk vuurwapen in het busje. De tip bleek achteraf loos alarm.

Nadat agenten een tip hadden gekregen dat er mogelijk een vuurwapen in het busje aanwezig was, wilden de agenten het busje controleren. Omdat de bestuurder geen gehoor gaf aan de bevelen, hebben de agenten uiteindelijk een waarschuwingsschot moeten lossen om hem aan te kunnen houden. Na controle bleek er niks bijzonders in het busje aanwezig. De bestuurder is weer heengezonden. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Hagenaar gewond bij vechtpartij, verdachten aangehouden

Bij een vechtpartij op de Grote Marktstraat is zaterdag 17 maart een 22-jarige Hagenaar ge…