Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Auto klapt tegen boom Prins Alexanderlaan, twee zwaargewonden

Rotterdam – Auto klapt tegen boom Prins Alexanderlaan, twee zwaargewonden

Zondagochtend vroeg is een auto tegen een boom op de Prins Alexanderlaan geklapt. De bijrijder kon nog zelf uit de auto komen. De bestuurder moest door de hulpdiensten uit de auto worden gehaald. Beide mannen zijn zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht.

Ruim een half uur waren de hulpdiensten zondagochtend bezig om de bestuurder, een 22-jarige man uit Pijnacker, uit zijn auto te bevrijden. De auto klapte rond half zes ’s morgens tegen een boom toen zij over de Prins Alexanderlaan reden. Het ongeluk was ter hoogte van de Lieftinckplaats. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Politie zoekt getuigen van steekincident

Op woensdagmiddag 20 september omstreeks 17:45 uur raakte een 28-jarige man gewond bij een…