Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Stoffelijk overschot gevonden in Heysehaven

Rotterdam – Stoffelijk overschot gevonden in Heysehaven

Een recreant op het strandje van de Quarantaineweg in de Rotterdamse Heijplaat zag woensdag een lichaam drijven in het water van de Heysehaven. Agenten hebben het stoffelijk overschot geborgen en doen onderzoek naar de identiteit en doodsoorzaak.

Het stoffelijk overschot is van een man die al enige dagen in het water moet hebben gelegen. Het is onbekend waar en hoe de man te water is geraakt. Het lichaam kan door stroming in de Heysehaven terecht zijn gekomen. De politie doet onderzoek. Onderzoek van onder andere de forensische opsporing en FARR-arts levert vooralsnog geen aanwijzingen van een misdrijf op. 

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Moord op 85-jarige vrouw Loosduinen: wie herkent deze man?

Op vrijdagmiddag 30 juni werd de 85-jarige Ans van der Meer in haar woning aan de Louis Da…