Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Jongen met nepvuurwapen aangehouden

Rotterdam – Jongen met nepvuurwapen aangehouden

Een 17-jarige jongen uit Rotterdam is op 31 mei op het Binnenhof in Rotterdam aangehouden. Een beveiliger van het gelijknamige winkelcentrum zag de jongen zich zenuwachtig gedragen en besloot hem in de gaten te houden.

Toen de jongen een drogisterij verliet en door de beveiliger werd aangesproken, gedroeg hij zich zo mogelijk nóg nerveuzer en greep hij telkens naar zijn jaszak. De beveiliger zag in die zak iets wat leek op de onderkant van een vuurwapen en greep direct in. Hij nam de jongen mee naar het magazijn van de winkel en hield hem daar onder controle tot dat de politie kwam. Agenten troffen bij de jongen daadwerkelijk een vuurwapen aan. Dat bleek nep te zijn, maar was niet van echt te onderscheiden en bijvoorbeeld prima geschikt voor het plegen van een overval. De jongen zit voorlopig nog vast op het politiebureau en  zijn nepwapen is in beslaggenomen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie zoekt overvallers Stootblok

Vanavond overvielen twee mannen een woning aan het Stootblok in Rotterdam. De politie zoek…