Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Nieuwe beelden onderzoek Coolsingel online

Rotterdam – Nieuwe beelden onderzoek Coolsingel online

Sinds vandaag staan er weer nieuwe beelden op politie.nl van verdachten die betrokken waren bij de ongeregeldheden op de Coolsingel op 7 mei. Herkent u een verdachte? Neem dan contact op met het onderzoeksteam Coolsingel.

Maandag 8 mei startte TGO Coolsingel. Het team onderzoekt de rellen in de Rotterdamse binnenstad van zondag 7 mei. Na het verlies van Feyenoord daagden relschoppers de politie uit, gooiden vuurwerk, stenen en beledigden politiemensen. Zondag 7 mei arresteerde de politie al ruim 100 personen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie zoekt dader(s) mishandeling

De politie is op zoek naar de dader of daders van twee mishandelingen in Rotterdam op stra…