Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Vrouw neergeschoten; verdachte slaat de hand aan zichzelf

Rotterdam – Vrouw neergeschoten; verdachte slaat de hand aan zichzelf

Een 21-jarige Rotterdamse is vanmorgen op straat van de Wolphaertsbocht zwaar gewond geraakt nadat een 79-jarige man haar neerschoot. De verdachte, eveneens een Rotterdammer, schoot vervolgens zichzelf neer in zijn woning. Hij is in het ziekenhuis overleden.

Rond 08.30 uur liep de vrouw op straat, vlak bij haar woning. De verdachte, een portiekgenoot van het slachtoffer, sprak haar volgens getuigen aan waarna hij haar neerschoot. Hij verschanste zichzelf vervolgens in zijn woning.

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Moord op 85-jarige vrouw Loosduinen: wie herkent deze man?

Op vrijdagmiddag 30 juni werd de 85-jarige Ans van der Meer in haar woning aan de Louis Da…