Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – 30 nieuwe agenten beëdigd in Laurenskerk

Rotterdam – 30 nieuwe agenten beëdigd in Laurenskerk

De Rotterdamse Laurenskerk was maandag weer decor voor een beëdiging van nieuwe agenten die de politie eenheid Rotterdam versterken. In het bijzijn van enkele honderden familieleden, vrienden en collega’s, legden de aspiranten de eed of belofte af.

Politiechef Frank Paauw sprak de aanwezigen in de kerk toe en nam de eed of belofte af. Het merendeel van de collega’s die werden beëdigd (23) start als aspirant hoofdagent. Zij gaan tijdens hun opleiding kennis en ervaring opdoen op de politieacademie en toepassen in de praktijk. Daarnaast werden vier aspirant politiekundigen beëdigd en werd een collega beëdigd die de dienst Regionale Informatie Organisatie (DRIO) gaat versterken.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Hagenaar gewond bij vechtpartij, verdachten aangehouden

Bij een vechtpartij op de Grote Marktstraat is zaterdag 17 maart een 22-jarige Hagenaar ge…