Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam IJsselmonde – Politie zoekt getuigen van brutale woningoverval Rotterdam

Rotterdam IJsselmonde – Politie zoekt getuigen van brutale woningoverval Rotterdam

De politie in Rotterdam zoekt getuigen van een brutale woningoverval die op 12 mei rond 06.30 uur in Rotterdam IJsselmonde plaatsvond.

Op deze vroege vrijdagochtend werd de bewoonster van een huis aan de Rhijnauwensingel in Rotterdam wakker van een geluid. Het slachtoffer stond op en kwam plotseling oog in oog te staan met een onbekende man die geld van haar eiste. De man had een stuk tuingereedschap in zijn hand dat op de vrouw behoorlijk dreigend overkwam. Het slachtoffer overhandigde de dader geld, waarna hij er direct via de achterkant van het huis vandoor ging. De bewoonster bleef ongedeerd, maar was erg geschrokken.

Signalement
De man had een donkere huidskleur, sprak Nederlands zonder accent en was tussen de 35 en 40 jaar oud. Hij had donkere, diepvallende ogen en een kleine neus. Hij droeg een zwarte bomberjack met capuchon, een  zwarte broek en zwarte schoenen.

Bel de politie
Heeft u voorafgaand of na de diefstal de man gezien of (her)kent u hem aan de hand van het signalement. Belt u via 0900-8844 dan met de politie Rotterdam en vraag naar het Regionaal Overvallen Team. Als u liever anoniem blijft , kunt u bellen naar 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …