Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Veel gepubliceerde raddraaiers Coolsingel aangehouden, binnenkort weer nieuwe beelden

Rotterdam – Veel gepubliceerde raddraaiers Coolsingel aangehouden, binnenkort weer nieuwe beelden

Vorige week publiceerde het onderzoeksteam Coolsingel 37 foto’s van verdachten die betrokken waren bij de ongeregeldheden op de Coolsingel op 7 mei. In totaal 23 personen meldden zich na publicatie of de politie arresteerde hen dankzij tips en onderzoek. Op politie.nl staan nog 14 foto’s van verdachten die nog niet herkend zijn. Binnenkort komen er weer nieuwe beelden van verdachten.

Naast de 23 personen, waarvan de identiteit werd vastgesteld dankzij publicatie op politie.nl, herkenden politiemensen een 24ste verdachte tijdens het uitkijken van de beelden. Zijn foto werd dus niet gepubliceerd. De 24 verdachten zijn allemaal aangehouden voor openlijke geweldpleging. Zij gooiden onder andere stenen en vuurwerk naar politiemensen en paarden. De verdachten, in de leeftijd van 13 tot 37 jaar, komen uit heel Nederland maar met name uit de regio Rotterdam. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …