Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Agenten vinden drugs en ruim 60.000 euro in garage Rotterdam-West

Rotterdam – Agenten vinden drugs en ruim 60.000 euro in garage Rotterdam-West

Een man die op de Van Helmontstraat een doos ophaalt in een garage. Op het oog onschuldig, maar een agent vertrouwt het niet. Verder onderzoek brengt hem op het spoor van bijna 63.000 euro en een hoeveelheid drugs. In een eerder bericht spraken we nog abusievelijk van 6000 euro.

Een agent was woensdag aan het begin van de avond in burgerkleding aan het surveilleren in Delfshaven om autokraken tegen te gaan, toen hij op de Van Helmontstraat een auto Belgisch kenteken zag rijden. De bestuurder parkeerde, ging een binnen en kwam enkele minuten later met een doos naar buiten en reed weer weg. De agent in burger vond het verdacht en vroeg zijn collega’s  in uniform de man te controleren. Die hielden de auto op de Spaanseweg staande. In de doos zaten verschillende zakken poeder, vermoedelijk drugs.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Wie is deze Jumbo-overvaller?

Deze gewapende overvaller jaagt niet alleen de werkneemsters en aanwezige klanten van de J…