Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Man veel geld kwijt na diefstal pinpas Heemraadsingel

Rotterdam – Gezocht – Man veel geld kwijt na diefstal pinpas Heemraadsingel

Een man wordt slachtoffer van diefstal van zijn portemonnee terwijl hij nietsvermoedend aan het werk is in een woning aan de Heemraadssingel. Als hij de vermissing ontdekt en zijn pinpas blokkeert is het al te laat: dan is er al een groot geldbedrag van zijn rekening afgeschreven. Bureau Rijnmond heeft goede camerabeelden van de verdachte. Wie herkent deze man?

Het slachtoffer is op 27 maart al vroeg aan het werk in een woning aan de Heemraadssingel in Rotterdam. Even voor 9.00 uur gebruikt hij zijn pinpas bij een parkeerautomaat op de hoek van de Heemraadssingel met de Graaf Florisstraat. Het valt hem op dat vlak achter hem een man en een vrouw staan te wachten. Na het betalen stopt hij zijn pas terug in zijn portemonnee, en die in zijn jaszak. Daarna legt hij zijn jas in het pand en gaat weer aan het werk.
Als hij om 13.50 zijn portemonnee wil pakken, merkt hij dat die verdwenen is. Na een vruchteloze zoektocht door het pand blokkeert hij gelijk de pas. Het blijkt te laat. In de tussentijd is de pas al in verschillende winkels aan de Lijnbaan en bij een pinautomaat aan de 1e Middellandstraat gebruikt,en is een groot geldbedrag verdwenen. Daarbij is zijn pincode gebruikt, die ergens moet zijn afgekeken. Mogelijk weet het stel dat die ochtend achter hem stond daar meer van.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …