Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Drie jongens lichten maaltijdbezorger op met vals geld

Rotterdam – Drie jongens lichten maaltijdbezorger op met vals geld

Drie Rotterdamse jongens probeerden zaterdag 13 mei een maaltijdbezorger op te lichten door te betalen met vals geld. De drie vielen echter door de mand tijdens hun actie en zijn door agenten aangehouden. Het gaat om drie jongens in de leeftijd van 14 tot 16 jaar.

Bij een restaurant aan de Botersloot kwam afgelopen zaterdag een bestelling binnen, die men niet vertrouwde. Dat dit wantrouwen terecht was, bleek wel toen de bestelde maaltijd bezorgd werd aan de Buziaustraat. De bezorger kreeg bij het afrekenen een vals biljet in handen gedrukt. Agenten die intussen gewaarschuwd waren, grepen in en hielden de 14-jarige jongen die met het valse geld wilde betalen aan. Tijdens het fouilleren troffen agenten nog een aantal valse biljetten en een loper voor fietsen bij hem aan. Twee handlangers die aan de agenten probeerden te ontkomen, konden mede door hulp van de bezorger alsnog worden aangehouden. De drie zijn ingesloten voor verhoor en zitten nog vast.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …