Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Voor de vierde dag op rij publicatie verdachten onderzoek Coolsingel

Rotterdam – Voor de vierde dag op rij publicatie verdachten onderzoek Coolsingel

Op politie.nl staan weer 7 nieuwe beelden van verdachten. Vijftien van de 30 eerder gepubliceerde verdachten in het onderzoek Coolsingel hebben zich gemeld na publicatie op politie.nl. Een 16de verdachte is na het uitkijken van de beelden herkend door politiemensen en gearresteerd. Zijn foto is niet gepubliceerd.

De vijftien personen worden verdacht van openlijke geweldpleging. Zij gooiden onder andere stenen en vuurwerk naar politiemensen en paarden. De verdachten, in de leeftijd van 13 tot 32 jaar, komen uit heel Nederland maar met name uit de regio Rotterdam. De verdachten zijn inmiddels aangehouden of er is een afspraak gemaakt dat ze zich komen melden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Twee aanhoudingen bij aso-verkeerscontrole Rotterdam

Bij een grote verkeerscontrole in Rotterdam zijn op 24 mei twee verdachten wegens wapenbez…