Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Identiteit 12 relschoppers bekend, nieuwe beelden nu online

Rotterdam – Identiteit 12 relschoppers bekend, nieuwe beelden nu online

Elf van de 22 gepubliceerde verdachten hebben zich gemeld na publicatie op politie.nl. Een twaalfde verdachte is na het uitkijken van de beelden herkend door politiemensen en gearresteerd. Op politie.nl staan weer 8 nieuwe beelden.

De twaalf verdachten mannen worden verdacht van openlijke geweldpleging. Zij gooiden stenen en vuurwerk naar politiemensen en paarden. De verdachten, in de leeftijd van 13 tot 32 jaar, komen uit heel Nederland maar met name uit de regio Rotterdam. De verdachten zijn inmiddels aangehouden of er is een afspraak gemaakt dat ze zich nog voor het weekeinde komen melden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Wie is deze Jumbo-overvaller?

Deze gewapende overvaller jaagt niet alleen de werkneemsters en aanwezige klanten van de J…