Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Blauwe dag Delfshaven een succes

Rotterdam – Blauwe dag Delfshaven een succes

De politie Delfshaven kijkt tevreden terug op een grote gezamenlijke actie. Samen met diverse partners waaronder controleurs van de RET, Douane en Voedsel- en Warenautoriteit pakten zij groot uit; van verkeerscontroles en preventief fouilleren tot horecacontroles. Met deze speciaal georganiseerde Blauwe Dag wil de politie benadrukken dat zij er is voor haar burgers en de veiligheid.

Wie gisteren in Delfshaven was, zag dat de wijk was blauwgekleurd door alle agenten die op de been waren. Tijdens een grootschalige verkeerscontrole werd aso rijgedrag niet beloond. Zo deelden politieagenten 62 bekeuringen uit voor bijvoorbeeld het rijden door rood licht of een snelheidsovertreding. Bij een bromfietscontrole hielden politieagenten een 24-jarige bestuurder aan voor belediging en bedreiging. Toen zijn familieleden het terrein van de politie betraden en geweld gebruikten tegen de politie, konden zij meteen op het politiebureau blijven.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …