Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen schietincident Grondherendijk

Rotterdam – Politie zoekt getuigen schietincident Grondherendijk

Donderdag 11 mei rond half twee ‘s morgens is er geschoten in de Grondherendijk in Rotterdam-Zuid. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Wel zijn bij twee woningen kogelinslagen gevonden. De politie onderzoekt wat er is gebeurd en is op zoek naar getuigen.

Een bewoner hoorde rond half twee ’s morgens knallen, keek uit het raam en zag drie personen wegrennen. Verder zag de bewoner niemand op straat. Pas later ontdekten de bewoners kogelinslagen aan de buitenzijde van hun woning en alarmeerden de politie. Ook de naastgelegen woning bleken kogelinslagen te hebben. 

De politie onderzoekt wat er zich deze donderdagochtend in de Grondherendijk heeft afgespeeld en is daarvoor op zoek naar getuigen. Heeft u rond half twee ’s morgens in de omgeving Oud-Charlois iets verdachts gezien of heeft u informatie die van belang kan zijn, belt u dan alstublieft met 0900-8844 of laat uw tip achter op onze website. Als u liever anoniem wilt blijven, kunt u bellen met M. op 0800-7000 of uw tip achterlaten op www.meldmisdaadanoniem.nl. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …