Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Twee gewonden bij schietpartij Katendrechtse Lagedijk

Rotterdam – Twee gewonden bij schietpartij Katendrechtse Lagedijk

Bij een schietincident op de Katendrechtse Lagedijk raakten woensdagavond vlak voor 19.00 uur twee mannen gewond. Vanuit een auto werden de slachtoffers (25 en 22 jaar) onder vuur genomen. Zij raakten gewond, maar niet levensgevaarlijk. De politie is op zoek naar meerdere daders.

Getuigen meldden rond 19.00 uur dat zij schoten hoorden op de Katendrechtse Lagedijk en toen een auto zagen wegrijden. Toen de politie aankwam troffen ze daar inderdaad aanwijzingen voor aan. In de Eksterstraat, in de nabije omgeving, vonden zij bovendien een gewonde man. Hij was twee keer geraakt, maar niet levensgevaarlijk gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Intussen stelden de agenten een onderzoek in en hoorden zij verschillende getuigen. 

Enige tijd later meldde zich een tweede gewonde man (22). Hij was zelf al naar het ziekenhuis gegaan. Ook zijn toestand is niet levensbedreigend. 
Een derde man meldde zich op het politiebureau met een mogelijke kogelinslag in zijn auto.

De politie doet nader onderzoek. 

 

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …