Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Wie herkent de verdachten van TGO Coolsingel?

Rotterdam – Gezocht – Wie herkent de verdachten van TGO Coolsingel?

Het onderzoeksteam Coolsingel van de politie eenheid Rotterdam bekijkt, onder leiding van het Openbaar Ministerie, alle beschikbare beelden van de ongeregeldheden rondom de voetbalwedstrijd Excelsior – Feyenoord op zondag 7 mei. Zij bekijken wie er betrokken waren en stellen strafbare feiten vast, waarbij het team zich in eerste instantie richt op het identificeren van verdachten die gewelddadig zijn in de richting van de politie en andere personen.

Uit het beschikbare beeldmateriaal zijn meerdere verdachten van openlijke geweldpleging geselecteerd. Politiemensen hebben hen niet herkend, vandaar dat de foto’s nu op deze pagina zijn gepubliceerd. 

Het team gaat door met het bekijken van beeldmateriaal. De komende tijd volgen meer publicaties. Personen die betrokken zijn geweest bij de rellen, kunnen zich uiteraard te allen tijde vrijwillig bij de politie melden. 

Herkenning?
Herkent u een verdachte, neem dan contact op met onderzoeksteam ‘Coolsingel’ via 0800-6070 of vul onderstaand tipformulier in. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Vergeet in uw contact niet het nummer van de foto te noemen!

Oproep beeldmateriaal
Weet u wie betrokken is geweest bij de rellen of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Geef uw informatie dan door op eerder genoemde telefoonnummers. Ook het uploaden van foto’s en/of filmopnames is nog steeds mogelijk. Heeft u nog relevant beeldmateriaal? Deel het met het onderzoeksteam Coolsingel via deze website.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigenoproep plofkraak Bodegraven in Team West

In de eerste uitzending na de winterstop start op dinsdag 16 januari het nieuwe seizoen va…