Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Controle bestuurder leidt naar heroïnepand

Rotterdam – Controle bestuurder leidt naar heroïnepand

De controle van een bestuurder op Koningsdag kort na middernacht in het Waalhavengebied leidde de politie naar een bedrijfspand aan de Sluisjesdijk waar vermoedelijk heroïne werd bewerkt en verhandeld. De bestuurder, tevens de eigenaar van het bedrijf, is aangehouden.

De man viel op door zijn rijgedrag en werd staande gehouden door een agent van de Zeehavenpolitie. De politieman vond hem erg nerveus en achtte de verklaring van de man voor zijn aanwezigheid op het late tijdstip nogal ongeloofwaardig. Met de kennis dat sommige panden in dat gebied worden gebruikt als dekmantel voor criminele activiteiten, besloot hij collega’s van de douane en een drugshond op te roepen om een kijkje te nemen in het bedrijfspand waar de man naar op weg was.

De verdachte gaf de opsporingsdiensten toestemming om een kijkje te nemen in het pand. De drugshond sloeg al snel aan op verpakkingsmaterialen, een zak verdovende middelen en andere benodigdheden voor het verwerken en verkopen van harddrugs. In totaal werd er naast alle materialen zo’n 350 gram heroïne gevonden. 

De Zeehavenpolitie nam alles in beslag. De verdachte, een 41-jarige man uit Roosendaal, is aangehouden en voorgeleid aan de rechter-commissaris en geschorst. Het onderzoek wordt voortgezet.

heroine

heroine

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …