Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – ‘Bureau Rijnmond’

Rotterdam – ‘Bureau Rijnmond’

Donderdag 11 mei is op TV Rijnmond aflevering 98 van ‘Bureau Rijnmond’ te zien. ‘Bureau Rijnmond’ is het wekelijkse opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie, waarin aandacht wordt gevraagd voor misdrijven die in de regio Rijnmond zijn gepleegd.

Deze week wordt de hulp van het publiek gevraagd in vijf zaken. Bijvoorbeeld naar aanleiding van de ongeregeldheden die plaatsvonden na het verlies van Feyenoord tegen stadgenoot Excelsior. In de uitzending worden beelden getoond van verdachten, in de hoop dat kijkers hen herkennen en het de politie melden.

Maar ook aandacht voor een babbeltruc op Plein 1953 in Rotterdam, een mishandeling in de parkeergarage aan het schouwburgplein en een woninginbraak in Barendrecht. Tot slot vraagt de politie getuigen en informatie over een schietincident  van 3 mei jl. Een 24-jarige Rotterdammer raakte zwaar gewond en overleed later die dag in het ziekenhuis.

‘Bureau Rijnmond’ is het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond waarbij politie en Openbaar Ministerie de hulp van de kijkers vraagt bij het oplossen van misdrijven. Het programma is op donderdagmiddag, rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …