Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Arrestatie leidt tot vondst harddrugs én nieuwe aanhoudingen

Rotterdam – Arrestatie leidt tot vondst harddrugs én nieuwe aanhoudingen

De aanhouding van een verdachte van mishandeling heeft op 9 mei tot de vondst van harddrugs en twee andere arrestaties geleid.

Agenten wilden die dag in een woning aan de Egelantierstraat een 16-jarige jongen aanhouden die verdacht werd in een mishandelingszaak. De jongen werd daadwerkelijk aangetroffen en naar het politiebureau meegenomen, maar daar bleef het niet bij. Ten tijde van de aanhouding kwam bij de agenten informatie binnen dat het de moeite waard was om een blik in de achtertuin te werpen. Dat deden de agenten en ze zagen direct een groot aantal witte brokken en een pakket liggen. Het bleek om harddrugs te gaan. De brokken en het pakket werden bij elkaar verzameld en zijn in beslaggenomen. In de woning waren – naast de aangehouden jongen –  nog twee anderen aanwezig. Deze 63-jarige man en 57-jarige vrouw uit Rotterdam werden ook gearresteerd. Bij het onderzoek ter plaatse werd nog meer drugs gevonden en in beslaggenomen. Het drietal zit vast.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …