Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Agent breekt hand bij aanhouding verwarde man

Rotterdam – Agent breekt hand bij aanhouding verwarde man

Een agent van de Rotterdamse politie heeft op 7 mei een middenhandsbeentje gebroken toen hij in een woning aan de Schinnenbaan een verwarde man aanhield.

Twee agenten waren op de melding van een verwarde, agressieve man afgekomen en het werd hen al snel duidelijk dat ze de hulp van een politiehond nodig hadden, want de verwarde man was agressief en wilde met hen vechten. De inzet van de hond maakte de verdachte ook niet rustiger want hij probeerde het dier te wurgen. De hondengeleider kwam zijn viervoeter te hulp en wist de doorgedraaide verdachte met gepast geweld te overmeesteren. De agent liep daarbij zelf een gebroken middenhandsbeentje op. De verwarde verdachte, een man van 28,  is ingesloten en voor hem wordt hulp gezocht. De gewonde agent moest naar het ziekenhuis en kon na behandeling naar huis.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …