Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Vrouw aangehouden na neersteken vrouw en hond

Rotterdam – Vrouw aangehouden na neersteken vrouw en hond

Bij een steekincident aan de Schiedamseweg Beneden in Rotterdam raakten donderdagmiddag een vrouw en haar hond lichtgewond. De verdachte, een andere hondenbezitster, werd even later aangehouden op de Industrieweg.

De vrouwen troffen elkaar op straat en kregen een conflict. Daarbij stak de ene vrouw de andere vrouw met een mes in haar arm. Ook de hond werd geraakt. Daarna ging de verdachte er vandoor. De gewaarschuwde politie startte gelijk een onderzoek in de omgeving. Zij zagen de vermoedelijke dader in een auto op de Industrieweg, waar de vrouw, een 47-jarige Rotterdamse, werd aangehouden. Het slachtoffer en haar huisdier liepen geen ernstige verwondingen op. Zij zijn naar respectievelijk een ziekenhuis en een dierenarts gebracht voor de behandeling van hun verwondingen.

De politie doet verder onderzoek naar het incident.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …