Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie houdt vier verdachten aan na dodelijk schietincident

Rotterdam – Politie houdt vier verdachten aan na dodelijk schietincident

De politie heeft woensdagmiddag vier verdachten aangehouden na een schietincident op de Dynamostraat. Het slachtoffer, een 24-jarige Rotterdammer, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Rond twee uur kwam bij de politie de melding binnen dat er was geschoten op de Dynamostraat. Het slachtoffer zou in een auto zijn gelegd en de auto reed daarna weg. Agenten gingen direct op onderzoek uit. Niet veel later bleek het slachtoffer binnen te zijn gebracht bij een ziekenhuis. Hij was zwaar gewond. De inzittenden van de auto, vier mannen, werden in de buurt van het ziekenhuis aangehouden. De politie onderzoekt hun betrokkenheid, net als de toedracht van het schietincident. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Het slachtoffer is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …