Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man uit huis gegooid, drie verdachten aangehouden

Rotterdam – Man uit huis gegooid, drie verdachten aangehouden

De politie heeft het afgelopen weekeinde drie mensen, twee mannen en een vrouw, aangehouden nadat vanaf de eerste verdieping van een huis in de Zwart Janstraat werd gegooid. De drie zijn voorgeleid aan de rechter-commissaris en blijven zeker 14 dagen langer vast zitten.

Politieagenten moesten op Koningsdag op daken klimmen van woningen aan de Zwart Janstraat om zo de gewonde man te vinden die gekneveld achter de woning lag. Vanaf het dak zagen zij het slachtoffer, dat in de bosjes lag. De man was slecht bereikbaar en zelfs de brandweer moest eraan te pas komen om een hek door te zagen en de man te bereiken. Het slachtoffer werd met diverse verwondingen naar een ziekenhuis vervoerd. 
De man verklaarde dat hij naar de woning was gelokt en daar in elkaar was geslagen en gekneveld. Vervolgens werd hij vanaf de eerste verdieping uit de woning gegooid.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …