Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Arrestatieteam houdt man met nepwapen aan

Rotterdam – Arrestatieteam houdt man met nepwapen aan

Een arrestatieteam heeft een 32-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Dat gebeurde aan het begin van dinsdag 2 mei in de 2e Rosestraat. De verdachte kwam daar met zijn fiets aan en maakte zich druk om een bestelbus waar vanuit spullen werden geladen. Hij vond dat die bus weg moest. Volgens de 43-jarige bestuurder van de bestelbus richtte de verdachte daarbij een wapen op hem.

De politie begon direct een onderzoek. Getuigen hadden gezien dat de verdachte een pand was binnengegaan. Een arrestatieteam haalde alle aanwezigen, vier personen, uit het pand. Daarbij zat ook de verdachte. Hij werd aangehouden. In het pand vond de politie een nepwapen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – 33-jarige Rotterdamse aangehouden in onderzoek overleden baby Rotterdam

In een woning aan de Mathenesserdijk in Rotterdam hebben agenten op woensdagochtend 25 apr…