Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Wie heeft er informatie over aanrijding Spinozaweg?

Rotterdam – Wie heeft er informatie over aanrijding Spinozaweg?

De politie is op zoek naar de bestuurder/ster en getuigen van een eenzijdig ongeval op de Spinozaweg richting de IJsselmondse Randweg op donderdag 27 april. Heeft u iets gezien of gehoord dat kan helpen bij het achterhalen van de toedracht van dit incident, bel 0900-8844.

Donderdagavond net voor middernacht  botste er een Volkswagen Golf tegen een verkeerslicht van het fietspad. Via de middenberm schoot de auto door naar de andere weghelft en kwam tot stilstand tegen een lantarenpaal. Het was een flinke klap en de weg lag vol met auto-onderdelen. De politie is een onderzoek gestart en wil graag weten wie er in de auto zat die avond en hoe het ongeluk precies gebeurde.

Heeft u iets gezien of gehoord?
Heeft u afgelopen donderdagavond, iets voor twaalf uur, iemand in de auto gezien? Of heeft u gezien hoe de aanrijding gebeurde en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844.  Alle informatie is welkom en kan helpen bij het achterhalen van de toedracht van dit incident.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …