Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Getuigen gezocht van aanrijding

Leiden – Getuigen gezocht van aanrijding

Een fietser raakte maandag 26 maart om 19.10 uur zwaargewond door een aanrijding met een personenauto op de kruising van de Veluwemeerlaan met de Broekweg. De politie zoekt getuigen van deze aanrijding en zoekt specifiek naar een andere fietser die kort daarvoor ook die kruising overstak.

Door nog onbekende oorzaak ontstond op de kruising een aanrijding tussen een fietser en een personenauto. Ambulancepersoneel bracht het slachtoffer, een 21-jarige man uit Leiden, zwaargewond naar het ziekenhuis. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. 

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …