Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Man aangehouden na steekincident

Leiden – Man aangehouden na steekincident

Politieagenten hielden zaterdag 9 september in de vroege ochtend een Leidenaar aan als verdachte van een steekincident.

Agenten kregen zaterdagochtend een melding dat een ruzie op straat plaatsvond. Een van de mannen zou bij het incident gestoken zijn. Politieagenten die een onderzoek instelden, troffen op straat een 35-jarige Leidenaar aan met een steekwond. Ambulancepersoneel vervoerde het slachtoffer naar een ziekenhuis. In de omgeving hielden agenten een 44-jarige Leidenaar aan als verdachte van het incident. De recherche onderzoekt de zaak. De verdachte zit nog vast. 

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie arresteert man zonder ID, mét softdrugs en contant geld

Agenten van de politie in Rotterdam hebben op 21 maart een 29-jarige man uit Maassluis aan…