Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Drie verdachten aangehouden in onderzoek naar verdovende middelen

Leiden – Drie verdachten aangehouden in onderzoek naar verdovende middelen

Agenten hielden dinsdag 22 augustus omstreeks 06.00 uur drie verdachten aan in een onderzoek naar verdovende middelen. Twee mannen van 37 en 40 jaar uit Leiden werden aangehouden in een woning aan de Sparrenrode. Een 37-jarige vrouw werd rond datzelfde tijdstip in een woning aan de Pasteurstraat aangehouden.

Drie maanden geleden startte de politie onder leiding van een officier van justitie een onderzoek naar de handel in verdovende middelen. De aanleiding van het onderzoek was de aanhouding van een verdachte in Marokko in 2016. Daar werd een verdachte aangehouden met 100.000 xtc-pillen bij zich. Informatie uit dat onderzoek leidde uiteindelijk naar de drie verdachten in Leiden.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Scherp oog agenten levert 30.000 op

Woensdagavond hielden agenten twee Fransen aan op de Vaanweg die wachtten op een zogenaamd…