Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Verdachte van terrasconflict Merenwijk aangehouden

Leiden – Verdachte van terrasconflict Merenwijk aangehouden

De politie heeft maandagavond 12 juni een 40-jarige man uit Leiden aangehouden in een onderzoek naar een conflict op een terras op de Kopermolen in de Merenwijk.

De politie was een onderzoek gestart naar een incident op maandag 22 mei op de Kopermolen in de Merenwijk in Leiden. Twee personen raakten daar met elkaar in gevecht waarna de politie werd gealarmeerd. Agenten spraken de twee mannen ter plaatse aan, maar beiden wensten geen verder vervolg. De mannen zijn bekenden van elkaar.

De politie heeft verder onderzoek gedaan naar het incident en op filmopnames was het conflict op het terras te zien. De politie heeft vervolgens maandagavond de verdachte aangehouden. Het onderzoek duurt nog voort.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zoetermeer – Drugskoerier en eigenaar webshop aangehouden

Agenten hielden op zondag 10 december twee mannen, een 26-jarige Hagenaar en 54-jarige Zoe…