Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Politie zoekt getuigen van vermoedelijke brandstichting

Leiden – Politie zoekt getuigen van vermoedelijke brandstichting

De politie zoekt getuigen van vermoedelijke brandstichtingen in de omgeving van Leiden-Zuid in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 mei.

De politie en brandweer waren het afgelopen weekend op meerdere locaties in Leiden, Leiderdorp en Voorschoten in de weer om brandjes te blussen. Verschillende voertuigen en containers waren in brand gestoken. De politie onderzoekt deze brandstichtingen en sluit een verband tussen de verschillende brandjes niet uit. Twee aangehouden jongeren zijn kort na hun verhoor in vrijheid gesteld. Bent u getuige geweest van de branden, dan komen wij graag met u in contact. Ook als u informatie heeft en dit ons kan helpen bij het onderzoek. Het onderzoek wordt gedaan door de recherche van Leiden. Zij zijn te bereiken via 0900-8844.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …