Home Zuid-Holland Dordrecht Dordrecht – Bekeuringen bij controles overlast in het verkeer

Dordrecht – Bekeuringen bij controles overlast in het verkeer

De politie deelde dinsdag in Dordrecht meerdere bekeuringen uit bij verkeerscontrole’s op de S.M. Hugo van Gijnweg, Rijksstraatweg en het Dudokplein in Dordrecht . De controle’s werden gehouden na klachten.

De bekeuringen waren onder andere voor snelheidsovertredingen, rijden zonder juiste papieren en bezig zijn met de mobiele telefoon. Op de Rijksstraatweg reed een auto maar liefst 112 kilometer per uur, waar 60 het maximum is. Op het Dudokplein viel op dat er daar tien bestuurders geen gordel droegen. Politiemensen van het basisteam voerden de controles uit met collega’s van het Team Verkeer. De politie gaat door met het houden van dit soort prikacties.

Laad meer Dordrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam/ Den Haag – Wie zag vermiste Orlando in Den Haag?

De 17-jarige Orlando Boldewijn die sinds zondag 18 februari vermist is, is het laatst gezi…