Home Zuid-Holland Dordrecht Politie onderzoekt woningoverval Dordrecht

Politie onderzoekt woningoverval Dordrecht

De politie onderzoekt de overval op een woning aan de Rijkstraatweg in Dordrecht, die plaatsvond in de nacht van maandag op dinsdag. Ze komt daarbij graag in contact met getuigen.

Tegen twee uur kwam de melding van de overval binnen bij de politie. Agenten gingen er direct naartoe. De bewoner vertelde dat drie mannen zijn woning binnen waren gedrongen. Ze bonden zijn handen vast en gooiden iets over zijn hoofd. Nadat zijn belagers waren vertrokken, zou het slachtoffer met zijn neus het raam hebben geopend en om hulp hebben geroepen. Twee voorbijgangers hoorden hem, maakten hem los en belden de politie. De overvallers namen een I-pad en een geldbedrag mee.

De politie is een onderzoek gestart en komt daarbij graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident of heeft u andere informatie? Neem dan contact op met de politie, via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

 

Laad meer Dordrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Nieuwe collega’s beëdigd in Laurenskerk

In de prachtige Laurenskerk werden vrijdagmiddag 16 nieuwe collega’s beëdigd. In het bijzi…