Home Zuid-Holland Dordrecht Gorinchem – Twee aanhoudingen voor steekincident Chirurgijnstraat

Gorinchem – Twee aanhoudingen voor steekincident Chirurgijnstraat

Na het steekincident in de Gorinchemse Chirurgijnstraat is zaterdagmiddag een 25-jarige man uit Gorinchem aangehouden. Zondag is een 28-jarige man, eveneens uit Gorinchem, aangehouden.

Een 17-jarige jongen uit Dordrecht raakte zaterdag 3 juni ernstig gewond bij een steekincident op de Chirurgijnstraat in Gorinchem. Rond 10.40 uur kwam de melding van een vechtpartij binnen, waarna agenten zich snel naar de Chirugijnstraat spoedden. Daar troffen zij het slachtoffer aan dat in zijn bovenlichaam was gestoken. Hij is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd.

De aanleiding van het steekincident wordt nog verder onderzocht, maar ligt in de relationele sfeer. Zaterdagmiddag werd de 25-jarige verdachte op straat aangehouden. Zondagmiddag werd in zijn Gorinchemse woning de 28-jarige verdachte aangehouden.

Laad meer Dordrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Vrouw slachtoffer van poging woningoverval

Op donderdagavond 21 september omstreeks 22:15 uur drongen twee onbekende mannen binnen in…