Home Zuid-Holland Delft Delft – Man (41) beroofd van mobiele telefoon

Delft – Man (41) beroofd van mobiele telefoon

Een 41-jarige man uit Delft liep woensdag 14 juni om 00:05 uur op de Industriestraat naar de Papsouwselaan toen een onbekende man hem onder dreiging van geweld beroofde van zijn mobiele telefoon. De politie zoekt getuigen.

De Delftenaar wandelde vanaf het Achterom, via de Westlandseweg, de Fabrieksstraat en de Nijverheidsstraat naar de Industriestraat. Op het moment dat de 41-jarige op de kruising met de Papsouwselaan stond, kwam er vanaf het parkeerterrein van de supermarkt een onbekende man op een donkerkleurige fiets aanrijden. De onbekende beroofde de Delftenaar onder dreiging van een wapen van zijn mobiele telefoon en fietste weg richting winkelcentrum “De Hoven”. Het slachtoffer deed aangifte van de beroving en de recherche onderzoekt de zaak.

 

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Hagenaar gewond bij vechtpartij, verdachten aangehouden

Bij een vechtpartij op de Grote Marktstraat is zaterdag 17 maart een 22-jarige Hagenaar ge…