Home Zuid-Holland Delft Delft – Woninginbreker aangehouden

Delft – Woninginbreker aangehouden

Politieagenten hielden maandag 29 mei om 14.15 uur in een tuin van een woning aan de Lipkensstraat een woninginbreker aan.

Agenten kregen een melding dat een man in een woning inbrak. Agenten die een onderzoek instelden, zagen een man in de woning en hielden deze man, een 34-jarige Hagenaar, in de woning aan. De verdachte rende weg en sprong op een dak van een schuur. Politieagenten gebruikten pepperspray, maar toch wist de verdachte een andere tuin in te vluchten. In de tuin hielden agenten de verdachte die zich hevig verzette aan. De recherche onderzoekt de zaak. De verdachte zit nog vast. 

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie zoekt overvallers Stootblok

Vanavond overvielen twee mannen een woning aan het Stootblok in Rotterdam. De politie zoek…