Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Overval avondwinkel Keizerstraat Den Haag.

Den Haag – Gezocht – Overval avondwinkel Keizerstraat Den Haag.

Op maandag 9 april rond 23:20 uur komen er twee jonge mannen de avondwinkel in de Keizerstraat in Den Haag binnen. Ze bedreigen de medewerker met een vuurwapen en gaan ervandoor met geld uit de kassa.

Van de overval zijn geen camerabeelden, maar de twee overvallers worden omschreven als jonge jongens. 
Beide jongens spraken Nederlands en de twee kwamen nogal amateuristisch en zenuwachtig over op het slachtoffer. Alsof ze zoiets nog nooit eerder hadden gedaan.
De verdachte met het vuurwapen is zo’n 16 a 17 jaar oud. Hij heeft een blank of licht getint uiterlijk, heeft een dun postuur en is ongeveer 1.70m lang. Hij droeg een sjaal om zijn mond, een donkere jas met een capuchon en een grijs trainingspak.
De tweede verdachte wordt een stuk jonger geschat, zo’n 14 a 15 jaar oud. Hij heeft ook een blank tot licht getint uiterlijk. Hij heeft een dun postuur en is 1.65m lang, dus kleiner dan de ander. Hij droeg donkere kleding en een zwarte bivakmuts

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Rode Kruis en Politie Rotterdam zoeken burgers voor hulp bij vermissingen

Het Rode Kruis en de politie-eenheid Rotterdam hebben, op de dag van het vermiste kind, ee…