Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Mishandeling kind op begraafplaats Den Haag

Den Haag – Gezocht – Mishandeling kind op begraafplaats Den Haag

Op dinsdagmiddag 2 januari wordt een jongen van ongeveer 10 jaar oud door een man mishandeld op de begraafplaats Westduin aan de Ockenburghstraat in Den Haag.

De jongen is hier met de man en een vrouw en met nog een jonger kind. Ze zijn met z’n vieren in een zwarte Volkswagen Polo bij de begraafplaats aangekomen. De man trapt de jongen hard in zijn buik, waarna ze alle vier vertrekken in de auto, waarvan het kenteken niet goed in beeld is te zien. De mishandeling is op bewakingsbeelden van de begraafplaats vastgelegd, maar wordt vanwege de gevoeligheid niet getoond. De getoonde beelden zijn die van de man die de mishandeling pleegde en van de auto waarin zich men verplaatste. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …