Home Zuid-Holland Den Haag Negen verdachten aangehouden op verdenking van plegen bedrijfsinbraken – Negen verdachten aangehouden op verdenking van plegen bedrijfsinbraken

Negen verdachten aangehouden op verdenking van plegen bedrijfsinbraken – Negen verdachten aangehouden op verdenking van plegen bedrijfsinbraken

Politie en Openbaar Ministerie hebben maandag 12 februari negen verdachten van tussen de 27 en 45 jaar aangehouden in Den Haag en Leidschendam op verdenking van het plegen van bedrijfsinbraken, heling, diefstal, diefstal met geweld en vernieling.

De politie was, onder leiding van het openbaar ministerie, in oktober 2017 een onderzoek gestart na langdurige overlast en verloedering op de Jan Luykenlaan in Den Haag. Bij de gemeente en politie waren meldingen en klachten van overlast binnengekomen. Het onderzoek richtte zich al snel op een supermarkt aan de Jan Luykenlaan. De politie had informatie dat in deze supermarkt gehandeld zou worden in verdovende middelen en dat hier gestolen goederen zouden worden verkocht. Daarnaast is geconstateerd dat de supermarkt een verzamelplaats is voor overlastgevende personen.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht van diefstal met geweld in de Reitzstraat

Een man meldde zich zaterdag 19 mei omstreeks 17.30 uur aan het politiebureau met de meded…