Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Straatroof / mishandeling Helena van Doeverenplantsoen Den Haag

Den Haag – Gezocht – Straatroof / mishandeling Helena van Doeverenplantsoen Den Haag

Een 36-jarige man uit Den Haag is op 2 september 2017 op het Helena van Doeverenplantsoen op een gewelddadige manier beroofd van zijn persoonlijke spullen. De verdachte die de gestolen pas gebruikte is duidelijk in beeld.

Het slachtoffer liep die nacht rond 02.30 uur door het Helena van Doeverenplantsoen en werd daar door twee mannen hard geslagen,geschopt en beroofd. Inmiddels zijn er al verdachten in deze zaak door de recherche aangehouden, maar men is nog op zoek naar de verdachte die de gestolen pinpas heeft gebruikt bij een tankstation. Deze man is goed te zien op een bewakingsbeeld bij zijn binnenkomst. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam/ Den Haag – Wie zag vermiste Orlando in Den Haag?

De 17-jarige Orlando Boldewijn die sinds zondag 18 februari vermist is, is het laatst gezi…