Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie houdt alcoholcontrole

Den Haag – Politie houdt alcoholcontrole

Politieagenten van team Verkeer hielden zondagochtend 17 december tussen 06:00 en 09:00 uur aan de Zuid Hollandlaan een alcoholcontrole. Vijf bestuurders kregen een proces verbaal, omdat ze teveel alcohol op hadden.

In totaal controleerden agenten 600 bestuurders. Vijf van hen bleken teveel alcohol gedronken te hebben. Vier bestuurders bliezen tussen de 300 en 400 Ugl. Eén bestuurder dronk teveel alcohol én reed al zeven jaar rond met een ongeldig rijbewijs. Hij blies hij 575 Ugl en kreeg direct een dagvaarding mee van het Parket Centrale Verwerking Openbaar Ministerie (CVOM). Verder kregen twee bestuurders een proces-verbaal omdat zij reden met beslagen autoruiten. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Hagenaar heengezonden in zaak Orlando Boldewijn

De 27-jarige man uit Den Haag die zondagochtend werd aangehouden voor betrokkenheid bij he…