Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Getuigen gezocht van zinloos geweld

Zoetermeer – Getuigen gezocht van zinloos geweld

Een 64-jarige Zoetermeerder werd op zondagochtend 26 november omstreeks 05:45 uur slachtoffer van een mishandeling aan de Markt toen hij een groepje jongeren op straat aansprak. Een onbekende man sloeg de 64-jarige neer. De politie zoekt getuigen.

Een getuige belde de politie dat er een gewonde man op straat lag die slachtoffer was van geweld. Getuigen vertelden aan agenten dat de 64-jarige man met zijn pantoffels aan naar een groepje van vijf personen liep, bestaande uit drie vrouwen en twee mannen.  Hij vroeg aan hen of het wat zachter kon, omdat hij verder wilde slapen. De vijf stonden daar vermoedelijk op een taxi te wachten. Doordat er een woordenwisseling ontstond tussen de 64-jarige en het groepje van vijf, besloot het slachtoffer terug naar de woning te gaan. Op dat moment duwde een van de mannen uit de groep de 64-jarige en sloeg hem neer. Het slachtoffer is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis en daar geholpen aan een hoofdwond.

De man die sloeg betreft een kleine blonde, blanke man van ongeveer 23 jaar, 1.73 M. lang met een grijze jas en donkerblauwe spijkerbroek. De politie bezit goede camerabeelden van de verdachte en stelt een onderzoek in naar zijn identiteit.

Iets gezien?
Ondanks dat de politie al met een paar getuigen gesproken heeft, zoeken rechercheurs meer getuigen die de mishandeling zagen. Hebt u iets gezien van deze mishandeling? Neem dan contact op met politie Zoetermeer via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

 

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Hagenaar gewond bij vechtpartij, verdachten aangehouden

Bij een vechtpartij op de Grote Marktstraat is zaterdag 17 maart een 22-jarige Hagenaar ge…