Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Man overleden na misdrijf, echtgenote aangehouden

Den Haag – Man overleden na misdrijf, echtgenote aangehouden

Na een incident in een woning aan de Hemsterhuisstraat is in de nacht van woensdag 29 op donderdag 30 november een 59-jarige Hagenaar om het leven gekomen. Zijn eveneens 59-jarige echtgenote is in de woning aangehouden als verdachte.

Omstreeks 00.45 uur kregen de hulpdiensten de melding dat er in een woning aan de Hemsterhuisstraat iemand zwaargewond was geraakt bij een incident in een woning. Ter plaatse troffen agenten het zwaargewonde slachtoffer aan en startte direct de hulpverlening. Een mobiel medisch team kwam ter plaatse. Reanimatie mocht niet meer baten, het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De man bleek slachtoffer te zijn van een misdrijf. Zijn 59-jarige partner, werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van het slachtoffer en is overgebracht naar het politiebureau. De recherche onderzoekt de exacte toedracht van het incident.

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Hagenaar gewond bij vechtpartij, verdachten aangehouden

Bij een vechtpartij op de Grote Marktstraat is zaterdag 17 maart een 22-jarige Hagenaar ge…