Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Gezocht – Steekincident Zoetermeer

Zoetermeer – Gezocht – Steekincident Zoetermeer

Op dinsdag 26 september, omstreeks 15:15 uur, werd een advocate in haar spreekkamer van een advocatenkantoor aan de J.L. van Rijweg in Zoetermeer meerdere keren gestoken door een cliënt die ze daarvoor nog nooit had gezien. De politie heeft camerabeelden en is op zoek naar de verdachte.

Op de camerabeelden zijn twee mannen te zien waarvan er één voldoet aan het signalement van degene die op de vrouw instak. Dit betreft de man met het hoedje. Kort voordat hij het advocatenkantoor binnen ging, was hij in beeld met een andere man op de Van Leeuwenhoeklaan. Ze liepen in eerste instantie samen richting het kantoor, maar uiteindelijk scheidden hun wegen. De man met de lichte broek ging de andere kant op en de verdachte kwam zo'n 10 minuten later, na het steekincident, weer uit uit het gebouw en rende hierna weg over de Van Leeuwenhoeklaan.

Signalement verdachte
De man oogt jong en heeft een licht getinte huidskleur. Hij droeg een witte blouse en een zwart jack. Hij had een zwart, rond zomerhoedje op, een soort gleufhoed. Hij had een zwarte, vierkante bril op met een vrij groot montuur.
 

 

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Orlando Boldewijn

Orlando is op zondagavond van huis vertrokken. Kort voor middernacht liet hij weten onderw…