Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Woningoverval Den Haag

Den Haag – Gezocht – Woningoverval Den Haag

Op donderdagavond 21 september overvielen twee mannen de bewoonster van een woning aan de Lippe Biesterfeldweg in Loosduinen. Bij de worsteling die ontstond, is het slachtoffer hard gaan gillen, waardoor de verdachten er vrijwel meteen weer vandoor gingen, zonder buit.

De bewoonster, een 56-jarige vrouw, opende rond 22.00 uur nietsvermoedend de voordeur van haar woning toen er werd aangebeld. Ze verwachtte haar zoon te zien, maar werd overvallen door twee mannen die allebei hun gezichten hadden bedekt met bivakmutsen. De vrouw werd door een van hen beetgepakt en naar binnen gedrongen. Er ontstond een worsteling waarbij de vrouw van zich af heeft geslagen en geschopt. Ze is ook hard gaan gillen, waardoor de twee overvallers zonder buit eigenlijk meteen weer weg zijn gegaan. Het slachtoffer had door de worsteling veel last van haar arm en is daaraan behandeld in het ziekenhuis.
Er is helaas weinig bekend over het signalement van de twee overvallers. Ze droegen allebei een bivakmuts en donkere kleding. Er is niet gesproken tijdens de overval. Volgens het slachtoffer had een van de mannen bruine ogen. 

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Delft – Grote hoeveelheid nepartikelen aangetroffen

Politieagenten troffen dinsdag 17 oktober om 12.00 uur in een loods in Delft een grote hoe…