Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Twee aanhoudingen na doorzoeking

Den Haag – Twee aanhoudingen na doorzoeking

Op woensdagavond 20 september omstreeks 21.30 uur doorzochten agenten een woning aan de Havenschmidstraat. In de woning troffen agenten een vuurwapen en verdovende middelen aan. Een 21-jarige man uit Den Haag en een 25-jarige man uit Apeldoorn zijn aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

De politie ontving op woensdagavond 20 september een melding, dat er in een woning aan de Haverschmidstraat een vuurwapen zou liggen. Agenten met honden doorzochten het pand en troffen drugs en een vuurwapen aan, die zij vervolgens in beslag namen. De twee aangehouden mannen zitten nog vast voor verboden wapenbezit en het bezit van verboden middelen. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zoetermeer – Drugskoerier en eigenaar webshop aangehouden

Agenten hielden op zondag 10 december twee mannen, een 26-jarige Hagenaar en 54-jarige Zoe…